Alles in één

gepersonaliseerde routine voor een sterke mindset, slimmer trainen en optimale voeding

Werk met de MANA app aan de beste versie van jezelf door consistente dagelijkse habits te creëren, zodat je je fitter, energieker en zelfverzekerder voelt dan ooit tevoren.

Mindset

Mindset

Ontgrendel jezelf

Versterk je mindset

Onze on-the-go luisteroefeningen dagen je uit om gedachtepatronen te doorbreken en overtuigingen te veranderen. Ontgrendel meer oefeningen naarmate je groeit en wordt mentaal sterker en veerkrachtiger.

Dagelijkse habits

Vorm krachtige dagelijkse habits met de MANA lifestyle app. Kies uit meer dan 100+ verschillende habits, zoals een koude douche nemen of mediteren, en vink ze dagelijks af om gewoontes op te bouwen die bijdragen aan een krachtige mindset.

Gepersonaliseerde routine

Op basis van jouw voorkeuren en behoeften heeft MANA al een routine met habits voor je klaargezet. Je kunt jouw habits altijd aanpassen door ze toe te voegen of te verwijderen, zodat je jouw routine nog beter op maat kunt maken.

Training

Maximaal resultaat

Train als een pro

MANA biedt meer dan 600 oefeningen met instructievideo’s en ons unieke trainingssysteem houdt rekening met jouw niveau, materialen, spiergroepen en de benodigde trainingsvolumes om progressie te boeken.

Slimmer trainen

Nooit meer gokken wat werkt, MANA heeft alles samengepakt in een krachtig training algoritme. Je kunt jouw voorkeuren en niveaus altijd aanpassen in de MANA-app en een nieuw schema opvragen dat direct voor je wordt gegenereerd.

Track

Houd je progressie bij en krijg inzicht in het ideale aantal herhalingen en het optimale gewicht om te gebruiken voor jouw training met onze slimme tracker. Zo kun je het maximale uit elke trainingssessie halen en jezelf blijven uitdagen om te groeien!
Training

VOEDING

Eet goed, voel je goed

Persoonlijk voedingsplan

Laat het rekenen maar aan ons over! Ontvang wekelijks een op maat gemaakt voedingsplan op basis van jouw doelen en lichaamsgewicht, inclusief toegang tot meer dan 1500 macro-vriendelijke recepten om van te genieten.

Iedere week, een op maat gemaakt menu

Eet je vegetarisch of vegan, of heb je bepaalde intoleranties? MANA genereert persoonlijke weekmenu’s die passen bij jouw dieetvoorkeuren en behoeften.

FLEXIBLE, LIKE LIFE

Omdat het leven niet altijd stabiel is, houden we onze maaltijden flexibel. Je kunt eenvoudig maaltijden vervangen door andere. Elk eetmoment krijg je 5 verschillende maaltijden om uit te kiezen.

VOEDING

ELITE Coaching

24/7 support system

COACHing

Samen sterk

Persoonlijke coaching

Ontvang persoonlijke ondersteuning van onze experts met MANA ELITE™. Onze gecertificeerde coaches bieden in-app begeleiding via tekst, voice memo of video, zodat jij altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

TEAMWORK

Of je nu vragen hebt, feedback nodig hebt of gewoon even wilt sparren, wij zijn er voor jou. Met MANA ELITE™ krijg je toegang tot de beste ondersteuning die er is!

Voor iedereen

Of je nu net begint aan jouw gezondheidsreis of een ervaren atleet bent, bij MANA ELITE™ vind je ondersteuning, motivatie en inspiratie om je fysieke en mentale doelen te bereiken en je beste zelf te worden.

COACHingPopup
COACHingPopup
COACHingPopup
COACHingPopup
Caching app MANA
mana app

COACHing

Become ELITE

Wil je een lifestyle creëren waarmee je het beste uit je leven gaat halen? Kies dan voor MANA ELITE™.

DE voordelen van elite

Als ELITE member heb je naast het gebruik van onze app toegang tot een persoonlijke MANA certified coach, exclusieve evenementen en rewards, persoonlijk training en supplementenadvies en mag jij onbeperkt vragen stellen. 

Rewards

Play to
level up your life

Game

Ons gamified platform maakt het makkelijker om je levensstijl te veranderen. Door dagelijks je habits af te vinken verdien je XP waarmee je levels omhoog gaat en exclusieve content en beloningen ontgrendelt.

EXCLUSIEVE REWARDS

Blijf consistent werken aan je doelen en maak ieder kwartaal kans op exclusieve items en toegang tot onze events.

MANA-POINTS

Verdien MANA-points met het voltooien van je dagelijkse routine. Naast dat je deze punten kan besteden in onze shop, zetten we een deel van de punten om naar een geldbedrag om te doneren aan goede doelen!

MANA lifestyle app
Google play knop
COMING SOON

GAME CHANGER

Transformeer je leven

MANA ondersteunt je bij het bereiken van je doelen, motiveert je om te groeien en beloont je voor elke stap vooruit.
SIGN UP for MANA workout app
1

JOIN

Laat je gegevens achter en kom op onze wachtlijst!

JOIN MANA COMMUNITY
2

START

Je bent nu onderdeel van onze community! MANA is volledig afgestemd op jou en klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

RESULTS
3

RESULTS

Ervaar de kracht van MANA – voel je direct beter en haal voldoening uit elke stap van je reis naar succes!

MOVE THE WORLD TOGETHER

Please Enter Email or Access Code

Select Language