Ontgrendel jezelf

Ontwikkel jouw mentale kracht en bereik nieuwe levels van persoonlijke groei met MANA’s on-the-go luisteroefeningen. Naarmate je hogere levels bereikt, worden de uitdagingen steeds groter en bouw je een ijzersterke mindset op die je in staat stelt om obstakels in elk aspect van je leven aan te pakken.

Maximaal resultaat

Je trainings routine is ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw niveau en doelen. Er staan er meer dan 600 oefeningen met instructievideo’s voor je klaar zodat jij precies weet wat je moet doen.

Eet goed,
voel je goed

MANA biedt een uitgebreide database met gezonde recepten en stelt wekelijks een nieuw mealplan voor je samen op basis van je calorie- en macro-behoeften.

Samen sterk

Met MANA CORE heb je de flexibiliteit om zelfstandig in je eigen tempo te werken. Met MANA ELITE til je jouw vooruitgang naar een hoger niveau met extra tips en begeleiding van onze deskundige coaches.

Play to earn

Work hard, play hard. Level-up en verdien MANA-points door het uitvoeren van je dagelijkse routine. De top members maken kans op een invite voor onze exclusieve MANA-trips en events.

Please Enter Email or Access Code

Select Language