• D
  • H
  • M
  • S

FAQ

Frequently Asked Questions

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Onze experts staan altijd voor je klaar maar de meeste vragen beantwoorden we hier al! Check of jouw vraag erbij staat, of stuur ons anders een bericht.

MANA helpt je om fysieke en mentale doelen te bereiken door je handvatten te geven in de vorm van dagelijkse habits om af te vinken. Deze habits helpen je gewoontes te vormen die uiteindelijk jouw lifestyle maken. Zo maak je progressie op gebied van mindset, training en voeding. Fysiek en mentaal ga je dat terugzien!

Bij beide abonnementen heb je toegang tot een trainings- en maaltijdschema afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Ook heb je toegang tot alle mindsetoefeningen en de databases met oefeningen en recepten.

Elke dag motiveert MANA je te werken aan je doelen. Je verdient XP en gaat levels omhoog door je dagelijkse habits af te vinken. Daarnaast verdien je MANA-punten die je kunt besteden aan exclusieve content, merchandise en events.

Elite members hebben naast de basisfuncties toegang tot een persoonlijke coach die ze begeleid in hun doelen. Zie het als een personal trainer, advisor en expert die klaarstaat al jouw vragen te beantwoorden en je te motiveren het beste uit jezelf te halen op dagelijkse basis.

De app is zo gebouwd dat je hem altijd kunt gebruiken. De doelen worden aangepast op jouw huidige levenssituatie. Je lifestyle is namelijk altijd in ontwikkeling. MANA geeft je continu nieuwe uitdaging zodat je in beweging blijft.

Simpelweg door je dagelijkse routine te doen en in de app af te vinken. Behaal jij de meeste punten, dan behoor jij tot de top performers van het kwartaal.

Elk kwartaal maken we een willekeurige selectie van top performers. Zij ontvangen een special invite voor ons WINNERS event, een MANA-trip, exclusieve merchandise of andere prijzen. 

Please Enter Email or Access Code

Select Language